top of page

Zubní klinika MDDr. Daniela Kábrta (VivantDentes)

Bylo nám ctí realizovat takto velký projekt panu doktorovi Kábrtovi, který si vybral naší společnost při rozšiřování své kliniky v Litoměřicích o další 4 ordinace.

Takto vypadli prostory při začátku rekonstrukce:



Probíhala kompletní rekonstrukce prostor pro 4 ordinace, zázemí, technickou místnost a laboratoř. Rekonstrukce se neobešla bez rozsáhlé vzduchotechniky, dále přívodů pro stomatologické přístroje, včetně projektu trasy odsávání, kterou jsme navrhovali přesně dle požadavků výrobce CATTANI, protože právě od tohoto výrobce se dodával systém mokrého odsávání TURBOSMART CUBE.



Ordinace byly určené pro 2 dentální hygieny a 2 stomatology. Vybrány tedy byly 4 stomatologické soupravy Simple&Smart KISS (2x horní vedení + 2x spodní vedení).


Celou kliniku pohání dva kompresory AIR PLUS ONE se sušičem, tedy 2x 50litrový s motorem o výkonu 150l/min. Dva kompresory právě proto, kdyby se stala porucha s jedním kompresorem, tak klinika stále běží na ''nouzovém režimu'' jednoho kompresoru do odstranění závady, kterou v našem případě řešíme maximálně do 24h.


Ve sterilizační místnosti máme dva destilátory, mazací přístroj NSK a autokláv MOCOM.



V ordinacích dentální hygieny dále nalezneme kombinované pískovače s ultrazvukem NSK Varios Combi Pro, Intraorální kamery Carestream a v ordinacích stomatologů IO rentgeny Carestream CS2200, senzor Carestream CS5200 a skenner folií Carestream CS7200.


Ordinace č.1 (DH)


Ordinace č.2 (DH)


Ordinace č.3 (Stomatologie)


Ordinace č.4 (Stomatologie - souprava pro levorukého lékaře)


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page